Wednesday, 14 November 2012

Jom Tangkap Gambar Dalam Air : Edisi Tangki

Assalamualaikum semua!

Dulu kan aku pernah post pasal sarung kamera untuk dalam air. Dan aku dah cuba tangkap gambar dalam baldi (alah baldi je pun).

Tapi kali ni aku cuba tangkap gambar di tempat yang luas sikit daripada baldi. Iaitu tangki. Kan besar sikit kan?

Nahh. Mempersembahkan~~~


Farisya

Haziq

Amirul



Ini pulak tangki

Kalau korang nak beli sarung kamera kalis air macam yang aku guna, boleh cari dan beli secara online di ShaShinki.

Okeh babai~~~

14 comments:

  1. Replies
    1. Kira murahlah tu. Tak payah beli kamera waterproof punya. Hee~

      Delete
  2. this is totally extremely incredibly awesomeeeee :D i want to do this too !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay. I'll prepare a gayong for you. Wonder if it will fit your face. ;p

      Delete
  3. Hahaha.....Akak is the tukang karut paling kelakar here!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ha adik-adik yang heboh nak tangkap gambar dalam air. Nah dalam tangki pun boleh. Ngeh3~

      Delete
  4. Replies
    1. Best! Tapi kalau dapat tempat luas dan air jernih lagi best! :D

      Delete
  5. Memang best kalau dapat ambik gambar style dalam air pulak. Kalau ada ikan atau terumbu karang lagi terbaik. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2! Macam pergi snorkelling ke. Dekat laut lagi macam-macam ada.

      Delete

Terima kasih ye tinggalkan komen~
Jangan lupa letak nama ye. Komen dari makhluk tak bernama tak akan dilayan. Ngeh3~